Avís Legal

Benvingut a la pàgina web de BerguedàTelecom

A continuació li exposem les condicions d’ús de www.berguedatelecom.net. La navegació per  www.berguedatelecom.net li atorga el rol d’usuari de la mateixa i, per tant, accepta les clàusules detallades en aquest document.

1- IDENTIFICACIÓ

De conformitat amb el que disposa l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de societat de la informació i comerç electrònic, s’informa que  www.berguedatelecom.net és un domini de l’empresa BERGUEDÀ TELECOM S.L. amb domicili social Av Josep Tarradellas 32, 6-1 08029 Barcelona i amb telèfon 931985775

La societat és denomina BERGUEDÀ TELECOM S.L. amb CIF B66036807 que figura inscrit en el Registre Mercantil de Barcelona 17 de maig de 2013 al Volum 43771, Foli 202, Full B 437845, inscripció 1

2- NORMES D’UTILITZACIÓ

L’usuari es compromet a fer un ús adequat i lícit d’aquesta pàgina web, així com dels continguts i serveis, de conformitat amb la legislació aplicable a cada moment, la moral i bons costums generalment acceptats i l’ordre públic.

Queda prohibit realitzar, per la seva banda, qualsevol acció que pugui provocar alteracions dels continguts de  www.berguedatelecom.net o un mal funcionament de la mateixa, incloent la introducció de virus o similars.

3- PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Les pàgines de la WEB i la informació o els elements que conté, inclouen textos, documents, fotografies, dibuixos, representacions gràfiques, bases de dades, vídeos i també logotips, marques, noms comercials, o altres signes distintius, estan protegits per drets de propietat intel•lectual o industrial, dels quals Bergueda Telecom o les empreses del seu grup són titulars o llicenciataries legítimes.

Queda prohibida qualsevol modalitat d’explotació, incloent qualsevol tipus de reproducció, distribució, cessió a tercers, comunicació pública i transformació, mitjançant qualsevol tipus de suport i mitjà, sense l’autorització prèvia i expressa.

4- RESPONSABILITAT

La nostra intenció és la d’oferir un lloc web que ofereixi un funcionament continuat i de màxima qualitat.

De totes maneres, li informem que no podem garantir l’accés continuat, i que les pàgines es puguin trobar impedides, o interrompudes per factors o circumstàncies alienes a la nostra voluntat.

Bergueda Telecom no és responsable de la informació i altres continguts integrats en espais o pàgines web de tercers accessibles mitjançant enllaços o hipervincles.

Bergueda Telecom no es fa responsable dels prejudicis que es puguin derivar, entre d’altres, de:

  • Interferències, interrupcions, errors, omissions, avaries telefòniques, retards, bloquejos o desconnexions en el funcionament del sistema elèctric, motivades per deficiències sobrecàrregues i errors en les línies de telecomunicacions.
  • Intromissions il·legítimes mitjançant l’ús de programes maliciosos de qualsevol tipus a través de qualsevol mitjà de comunicació.
  • Ús indegut o inadequat d’aquest lloc web.
  • Errors produïts per un mal funcionament del navegador o per ús de versions no actualitzades d’aquest.

L’usuari, en cas de causar danys i prejudicis per ús il·lícit o incorrecte d’aquesta pàgina  www.berguedatelecom.net, podrà ser reclamat dels danys o perjudicis causats.

Així mateix, l’usuari respondrà davant de qualsevol dany i perjudici, que es derivi de l’ús per la seva part de “robots”, “spiders”, … o eines similars emprades per tal de demanar o extreure dades o de qualsevol altra actuació per part seva que imposi una càrrega irraonable sobre el funcionament del lloc web.

5 – Legislació

Qualsevol controvèrsia que sorgeixi o tingui relació amb l’ús de la pàgina web serà sotmesa a la jurisdicció no exclusiva dels jutjats i tribunals espanyols.